У суботу та неділю, 2-3 грудня, в Івано-Франківську продовжилися матчі чемпіонату міста з футзалу. Участь у змаганнях бере студентська збірна команда Івано-Франківського національного медичного університету. Наші футболісти здобули дві перемоги!

У суботу, ФК «Медик» зустрічався з ФК «Угринів», і в напруженій грі зміг вирвати перемогу 2:1. У неділю суперниками студентської збірної стала збірна команда івано-франківських учасників АТО, яку «Медик» здолав з рахунком 5:2.

Нагадаємо, у цьогорічному чемпіонаті Івано-Франківська команди поділені на чотири групи. Усі вони мають зіграти між собою по одній грі, після чого буде сформована основна турнірна таблиця у вигляді трьох ліг: «золотої» (найсильніші команди), «срібної» та «бронзової». Наразі після п’яти матчів «Медик» має чотири перемоги і одну нічию та займає друге місце у своїй групі «А».

«Можна сказати, що в сезон ми вже втягнулися, — розповідає тренер нашої команди, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Олексій Федорюк. — Чотири перемоги і одна нічия це непоганий результат. Усі ігри принципові, суперники доволі сильні, відвертих аутсайдерів немає, натомість наша команда молода, ми набрали молодих студентів, зігруємося один з одним, а для цього треба час, тренування, ігри. Дивимося з оптимізмом вперед, сподіваємося потрапити в «золоту» лігу разом з кращими дев’ятьма командами».

Студентська збірна ІФНМУ складається як з досвідчених гравців медичного, стоматологічного факультетів, лікарів-інтернів, так і з зовсім юних першокурсників медичного коледжу. Пліч-о-пліч з ними грають і кілька представників факультету підготовки іноземних громадян.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
8
10
11
13
14
16
17
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma