Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось яскраве і видовищне шоу «Студент року». Кращого студента обирали з-поміж п’яти конкурсантів з різних груп і курсів, які презентували свої таланти і здібності.

Учасниками конкурсу стали п’ять студентів-медиків:

Тетяна Рангулова — 6 курс, 5 група, голова Студентського наукового товариства

Максим Гирич — 6 курс, 10В група, керівник авторського цеху студентського журналу «МЕД»

Тетяна Лазуркевич — 4 курс, 31 група

Іван Бойчук — 6 курс, 6 група, головний редактор студентського журналу «МЕД»

Руслан Мандзюк — 3 курс, 9 група

Організував подію Студентський парламент ІФНМУ. До журі конкурсу увійшли декан медичного факультету, професор Роман Яцишин, заступник декана медфакультету зі спеціальності «Лікувальна справа» 3-4 курси Роман Ган, викладач вокалу, бек-вокалістка гурту «Цвіт кульбаби» Діана Бігун та Заслужена артистка України Галина Баранкевич.

Конкурсанти змагалися у трьох конкурсах: «Ерудиція», «Імпровіз» і «Таланти». Студенти читали свою поезію і прозу, танцювали, ліпили глиняні вироби, показували свої кулінарні вміння. Переможцем конкурсу стала Тетяна Лазуркевич, яка й отримала відзнаку «Кращий студент».

«Без нагород додому не пішов жоден з конкурсантів, адже журі та глядачі визначили переможців в окремих номінаціях, — розповідає секретар Студентського парламенту ІФНМУ Вікторія Боліновська. — Для нас це була дуже відповідальна подія, і сподівємося, що дійство усім сподобалося. Дуже приємно, що ми отримали схвальні відгуки від незаангажованих глядачів — представників студентських парламентів інших івано-франківських вишів, яких ми запросили на цей вечір».

Студента року Тетяну Лазуркевич привітав ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко. «Наші неймовірні студенти — це найдорожче, що має наш університет, — говорить ректор. — Ми радіємо з того, що наша молодь талановита у всьому і створюємо всі умови, щоб вони розкривали себе з різних сторін. Вітаю переможця, всіх конкурсантів і всіх наших студентів. Ви найкращі!»

«Ці події дають зрозуміти, що не навчанням єдиним живе студент медичного університету, — каже голова Студентського парламенту ІФНМУ Олег Тромбола. — Такі проекти розкривають нас як організаторів, акторів, театралів, співаків і танцюристів, імпровізаторів і дотепників, демонструють нашу кмітливість та вміння швидко адаптовуватись. Студент-медик — представник еліти, і має бути найкращим у всьому».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
19
20
21
26
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma