Чоловіча студентська збірна команда Івано-Франківського національного медичного університету з волейболу продовжує виступ у чемпіонаті області з волейболу серед команд Вищої ліги. У черговому турі наші студенти в Бурштині зустрічалися з місцевим ВК «Західрембуд».

На жаль, перемогти досвідчених суперників студентам-медикам не вдалося. Фінальний свисток зафіксував рахунок 3:1 на користь команди з Бурштина. Наступну гру «Медик» проведе в лютому на домашньому майданчику спорткомплексу ІФНМУ (по вулиці Целевича) з івано-франківським «Універсалом». Гра матиме додаткову інтригу, адже обидва суперники ще не святкували перемог у цьому сезоні.

«Ми поступово покращуємо свою гру, цей матч був значно кращим, ніж у попередньому турі, — говорить тренер нашої команди, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Сергій Лопацький. — Із «Західрембудом» ми йшли практично очко в очко, але нам не вистачило зовсім трішки, щоб дотиснути суперників. Попри те, що наразі не маємо перемог у Вищій лізі, настрій в команді хороший, адже всі розуміють, що зараз ми отримуємо безцінний досвід, граючи з дуже потужними і досвідченими командами».

Нагадаємо, минулого навчального року наша збірна здобула бронзові нагороди чемпіонату Івано-Франківська, перемогла на обласній універсіаді та вперше в історії університету посіла третє місце в чемпіонаті області серед команд Першої ліги. Завдяки останньому досягненню команда отримала право підвищитися в класі, і за сприяння ректора університету, професора Миколи Рожка та кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання команда заявилася у Вищу лігу області.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma