Днями Івано-Франківський національний медичний університет отримав високу спортивну нагороду. Колектив вишу зайняв перше загальнокомандне місце в XI обласній Спартакіаді серед працівників закладів охорони здоров’я та медичних навчальних закладів II-IV рівнів акредитації.

 

Нагадаємо, спартакіада відбувалась минулого року. Змагання проходили у багатьох видах спорту. Двічі спортивні баталії приймав спорткомплекс ІФНМУ, у травні (армреслінг, дартс, настільний теніс, гирьовий спорт, перетягування канату) і в жовтні (міні-футбол). У березні викладачі ІФНМУ брали участь у змаганнях з шашок і шахів, які відбувалися на базі міського клубу «Дебют». Практично в кожному виді спорту представники нашого університету виборювали перемогу, або ж займали призові місця, і це дозволило очолити підсумкову турнірну таблицю.

Днями особисту спортивну нагороду отримав і ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко. Почесну відзнаку Івано-Франківської обласної федерації футболу медаль «За заслуги» йому вручили під час традиційного дружнього матчу між викладачами і працівниками ІФНМУ у п’ятницю, 29 грудня.

«Ці нагороди є спільними для всього колективу нашого університету, — говорить Микола Рожко, який, до слова, на обласній спартакіаді у складі університетської збірної команди брав участь у змаганнях з міні-футболу. — Дякую всім, хто брав участь в обласній спартакіаді, а також у нашій внутрішній університетській спартакіаді «Здоров’я». Хто як не медики мають пропагувати активних і здоровий спосіб життя!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma