У середу, 10 січня, у спортзалі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання продовжились змагання з футзалу між працівниками і викладачами університету в рамках щорічної спартакіади «Здоров’я».

Цей день не став фінальним у змаганнях, адже взяти участь у них зголосилася також окрема команда кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання. Тож організаторам довелося переглянути календар і турнірну сітку. Окрім неї на турнірі грають команди Адміністративно-господарського відділу (АГВ), Фармацевтичного факультету, Медичного факультету і Стоматологічного факультету.

Другий день змагань подарував глядачам справжнє видовище. Можливо, команди були впевненішими на майданчику після матчів першого дня, а можливо на них вплинула присутність на трибунах трьох деканів: медичного факультету — професора Романа Яцишина, фармацевтичного факультету — професора Миколи Мойсеєнка та стоматологічного факультету — доцента Олександра Бугерчука. Крім того, на майданчик у складі команди АГВ вийшов заступник ректора з адміністративно-господарського відділу, доцент Анатолій Дмитренко, а у складі команди кафедри-господаря змагань її завідувач професор Ігор Чурпій. Ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко вже традиційно виступав у складі команди стоматологічного факультету.

Можна виділити кілька особливо цікавих матчів дня. Порадувала вболівальників команда АГВ, яка здобула несподівану і єдину свою перемогу над викладачами кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання. Справжньою окрасою змагань стала гра двох фаворитів, медичного і стоматологічного факультетів, які попри видовищну гру і неймовірні моменти біля обох воріт, розійшлися «сухою» нічиєю 0:0. А вирішальною для визначення переможця змагань стала втрата очок командою стоматологічного факультету через нічию 0:0 із фармацевтичним факультетом. Завдяки цьому перемога була фактично забезпечена для команди медичного факультету.

Результати другого дня змагань

АГВ — Фармацевтичний факультет — 2:7

Медичний факультет — Стоматологічний факультет — 0:0

Фармацевтичний факультет — Стоматологічний факультет — 0:0

АГВ — кафедра фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання — 5:2

Кафедра фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання — Медичний факультет — 4:8

Підсумкова турнірна таблиця стане відомою вже згодом, коли відбудуться останні два матчі турніру. Кафедра фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання має зіграти з фармацевтичним і стоматологічним факультетами.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
20
26
27
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma