У вівторок, 16 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась он-лайн консультація представників Grade Education Centre, котрий є Офіційним Платиновим партнером Cambridge English Language Assessment в Україні. Йшлося про особливості складання іспиту FCE, який проходитиме на базі ІФНМУ 24 лютого.

Модератором вебінару виступила кафедра мовознавства ІФНМУ. У консультації взяло участь близько 50 викладачів університету.

Під час вебінару, що проводився англійською мовою з використанням мультимедійної презентації, присутні мали можливість отримати відповіді на запитання щодо графіку і порядку проведення іспиту. «Предметом обговорення стали організаційні вимоги, терміни виконання різних видів мовленнєвої діяльності, інструктаж представника екзаменаційного центру перед початком роботи, регламентовані перерви в процесі складання іспиту, можливості проведення усної частини в парах з урахуванням побажань кандидатів, отримання кожним тестованим через два тижні після іспиту Statement of results, а також процедура й терміни отримання сертифікату», — розповідає завідувач кафедри мовознавства, професор Світлана Луцак.

Представник Grade Education Centre надала рекомендації щодо техніки виконання всіх видів роботи, ґрунтовно зупиняючись на кожному завданні, та побажала кандидатам успіху в складанні іспиту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma