У медичному коледжі Івано-Франківського національного медичного університету відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності студентів вищих медичних (фармацевтичних) навчальних закладів I-II рівнів акредитації зі спеціальності «Фармація» «PANACEA». Участь взяли кращі студенти третього курсу.

«Традиційно конкурс проводився в два тури, — розповідає доцент Василь Водославський. — Перший був теоретичним і відбувся в середу, 15 березня. Тестування проходили 15 студентів, з них шість кращих пройшли до другого, практичного, туру. Він відбувся у середу, 21 березня, в навчально-практичних тренінгових центрах кафедр фармації, організації економіки фармації і технології ліків».

Під час практичного туру студенти проходили випробування з дисциплін «Фармакогнозія», «Фармакологія», «Технологія ліків» та «Організація і економіка фармації». З кожної дисципліни студенти виконували практичні завдання, які стосувались їх майбутньої професійної діяльності.

Перемогу здобула студентка 47 групи, староста курсу Лілія Тузін. Друге місце посів Любомир Литвинець. Третє місце в Наталії Типусяк. Четверте, п’яте та шосте місця відповідно в Надії Ласитчук, Христини Дійчук і Надії Стецької. Усі учасники фіналу отримали дипломи учасника та книги.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma