У четвер, 19 квітня, в медичному коледжі Івано-Франківського національного медичного університету відбулося засідання обласного методоб’єднання викладачів суспільних дисциплін вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації.

У роботі засідання прийняли участь перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк, директор медичного коледжу ІФНМУ доцент Юрій Боцюрко, завідувач кафедри українознавства і філософії професор Володимир Качкан, голова методичного об’єднання Володимир Свягла.

Зі вступним словом до присутніх звернулась перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк, яка провела невеличку презентацію університету, його матеріальної бази, навчальних і наукових досягнень. «Дякую всім, хто сьогодні зібрався в нас, адже найпродуктивнішою роботою — є робота колеш і однодумців, — говорить Ганна Ерстенюк. — Це засідання має багато завдань і повноважень, тож нам за честь приймати таку подію в стінах університету». Володимир Боцюрко розповів про історію і сьогодення медичного коледжу ІФНМУ. Викладач вищої категорії Володимир Левандовський виступив із доповіддю «Мотиваційна складова навчально-виховного процесу студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації». Академік Володимир Качкан у своєму виступі розповів про специфіку роботи кафедри українознавства і філософії ІФНМУ, навчальну, наукову та видавничу роботу її колективу.

Учасники засідання побували на кафедрі українознавства і філософії, оглянули експозицію унікальної кімнати-музею «Руської Трійці». У читальному залі університетської бібліотеки відбувся виховних захід до міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів — реквієм «І на землі було пекло», який підготувала викладач вищої категорії Наталія Винник.

«Мета методичного об’єднання, яке сьогодні відбувається — це вдосконалення системи роботи, покращення методичного забезпечення викладання суспільних дисциплін, — говорить Володимир Свягла. — Те, що ми побачили сьогодні, дуже згодиться для практичної роботи в навчальних закладах, які представляють учасники засідання. Вивчення передового педагогічного досвіду шляхом відвідування відкритих занять, позаавдиторних виховних заходів, усе це буде реалізовано в наших навчальних закладах».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma