Нещодавно в Києві відбулися цікаві та незвичні змагання — Всеукраїнський турнір з крикету. Взяти участь до столиці з’їхалися студенти-іноземці з різних українських вишів. Участь у події взяли й представники Івано-Франківського національного медичного університету.

Від ІФНМУ участь взяла команда студентів з Індії. Як розповідає студент Джаі Картік, свою команду наші спортсмени назвали «Pappampatty Cricket Club». Вона є складовою «Pappampatty Sports Club» — спортивної організації, яка діє серед індійських студентів ІФНМУ.

Турнір організувала Українська асоціація крикету. Матчі відбувалися на спортивному полі Національного авіаційного університету. Участь в турнірі взяли 12 команд з Києва, Харкова, Маріуполя, Кіровограду, Вінниці, Ужгорода тощо.

«Наша команда посіла п’яте місце серед 12 команд-учасниць, — розповідає Джаі Картік. — Було дуже приємно і почесно представляти наш університет на таких змаганнях. Ми отримали чудові враження від цієї поїздки!»

Студенти дякують ректорату університету, а також доценту кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Володимиру Левку за допомогу у підготовці до змагань та виїзді на турнір, а також за всебічну підтримку спортивного життя в університеті.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma