Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочалась підсумкова атестація випускників V курсу стоматологічного факультету зі спеціальності «Стоматологія» у формі практично-орієнтованого випускного іспиту. Атестацію проводить екзаменаційна комісія безпосередньо «біля ліжка (крісла) хворого» та у навчально-практичному центрі «Стоматологія».

Під час іспиту оцінюється вміння кожного випускника збирати скарги та анамнез, проводити об'єктивне обстеження хворих, складати план обстеження, оцінювати результати лабораторних та інструментальних досліджень, встановлювати та обґрунтовувати попередній клінічний діагноз, визначати тактику лікування, проводити експертизу працездатності.

Випускники демонструють виконання практичних навичок та умінь, створених на основі переліку типових задач діяльності, умінь та навичок, що виносяться на практично-орієнтований іспит та ґрунтуються на вимогах ОКХ. До підсумкової атестації допущені 161 студент V курсу стоматологічного факультету. Випускники показують добрий рівень теоретичних знань та практичних навиків.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
4
5
10
11
12
16
17
18
19
21
24
25
26

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma