У суботу, 16 червня, на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Івано-Франківського національного медичного університету відбувся другий футбольний турнір пам’яті загиблого в АТО медика, випускника університету Ярослава Чомка. Вшанувати пам’ять героя зібралися його батьки, родичі, друзі, побратими, колеги.

Співорганізаторами турніру стали ГО Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО, департамент охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації та ІФНМУ.

Порівняно з минулим роком кількість учасників змагань збільшилась. Участь взяли вже не чотири, а шість команд. Це збірні команди ІФНМУ, Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (ІФОЦ ЕМ та МК), Івано-Франківської міської клінічної лікарні №1, Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, а також команди Національної гвардії України та ГО «Золоті Леви Чорної Сотні».

«Мені тяжко, бо я весь час поновлюю в собі спогади про той день, коли я дізналася, що Ярослав пішов в АТО, і коли взнала, що не стало моєї дитини, — говорить мати Героя Ольга Чомко. — Але з іншого боку мене тішить те, що його не забувають, що це сталося не дарма, і це комусь потрібно».

«Нам приємно, що шанують пам’ять наших дітей, наших Героїв, що їх не забувають, — каже заступник голови Івано-Франківської обласної спілки членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО Христина Білінська. — Але все одно як матерям, як батькам, нам дуже боляче, бо нема наших дітей».

Цього року команди-учасники були поділені на дві групи. Переможці груп грали у фіналі, а команди, які зайняли другі місця, розігрували між собою долю бронзових медалей. Перемогла на турнірі команда обласної клінічної лікарні, друге місце посіла збірна ІФНМУ, третіми стали працівники ІФОЦ ЕМ та МК.

Результати вирішальних матчів

Гра за третє місце: НГУ — ІФОЦ ЕМ та МК 0:4;

Фінал: ІФНМУ — ОКЛ 0:2.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma