З моменту старту вступної кампанії минув тиждень і абітурієнти подали понад три тисячі заяв до Івано-Франківського національного медичного університету. Серед найпопулярніших спеціальностей медицина, фармація, стоматологія, а також нова спеціальність – фізична терапія та ерготерапія.

За інформацією Міністерства освіти і науки, станом на 19 липня вступники подали до українських вишів майже мільйон заяв на бакалавра, магістра та молодшого спеціаліста. Як зазначають у приймальній комісії ІФНМУ, на вступ до університету є вже понад три тисячі заяв. З них понад половина – більше двох тисяч заяв – подані в електронному вигляді.

«Вступна кампанія проходить успішно і доволі активно, – говорить відповідальний секретар приймальної комісії ІФНМУ Ігор Сарапук. – Географія подачі заяв від абітурієнтів доволі широка. Крім близьких до нас Чернівецької, Львівської і Тернопільської областей, маємо цьогоріч представлену Черкаську, Кіровоградську, Сумську, Чернігівську, Волинську і навіть Одеську області. Мабуть, це свідчить про популярність нашого університету, що про нас знають і маємо добрі відгуки по всій Україні. Це тішить. Очікуємо, що чимало абітурієнтів, охочих здобути медичний фах, стануть саме нашими студентами».

Щодо роботи системи електронного реєстру, як зазначають у приймальній комісії ІФНМУ, зауважень чи скарг немає, тоді як минулого року система працювала зі збоями.

Тож екватор вступної кампанії переступили успішно. Подача документів триватиме до 18.00 26 липня.

До 18. 00 25 липня буде відкрита реєстрація електронних кабінетів.

Кожен абітурієнт може подати сім заяв на чотири спеціальності.

А ми продовжуємо розповідати про можливості для навчання та всебічного розвитку, які пропонує університет майбутнім студентам. Зокрема, про потужну спортивну базу, чому варто обрати перспективну професію, як знайти мотивацію. Також пропонуємо ближче познайомитися з університетом, переглянувши перший документальний фільм про ІФНМУ.

Невдовзі розповімо про діяльність студентських організацій

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma