У четвер, 6 вересня, в лекційній аудиторії №5 морфологічного корпусу відбулося діагностичне тестування з англійської мови для викладачів Івано-Франківського національного медичного університету. Основним завданням тестування було визначення рівня володіння англійською мовою за стандартами Cambridge Assessment English. Тести такого формату складало 35 викладачів з різних кафедр університету.

Того ж дня в аудиторії №1 морфологічного корпусу зібрався 21 викладач ІФНМУ, який виявив бажання навчатися в навчально-тренінговому центрі «Іноземні мови для професійного спілкування» за напрямком професійної іноземної мови. Вони теж складали тест для визначання рівня володіння англійською мовою і згодом долучаться до 107 осіб, зарахованих у НТЦ за результатами попередніх зрізів.

Перед проведенням тестування до викладачів з вступним словом звернулась перший проректор ІФНМУ, доктор біологічних наук, професор Ганна Ерстенюк, яка побажала всім успішно пройти цей тест і в подальшому постійно вдосконалювати свої знання англійської мови.

З привітанням до учасників тестування звернулась також завідувач кафедри мовознавства, доктор філологічних наук, професор Світлана Луцак, яка в своєму виступі ознайомила присутніх з порядком проведення тесту та методикою оцінювання.

Тестування проводили викладачі кафедри мовознавства.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma