Івано-Франківський національний медичний університет продовжує поглиблювати міжнародну співпрацю. У рамках програми ERASMUS+ та співпраці між ІФНМУ та Вищою медичною школою в місті Ополе (Польща) навчання в цьому навчальному закладі з жовтня почне студентка третього курсу медичного коледжу (сестринське відділення) Софія Іванців.

Нагадаємо, минулого року таке ж навчання пройшла студентка четвертого курсу медичного коледжу ІФНМУ Тетяна Данчук. Наш навчальний заклад став першим в Україні серед медичних коледжів, який відправляє своїх студентів на навчання за кордон за програмою ERASMUS+.

«Таке навчання є дуже корисним для наших студентів, — говорить директор медичного коледжу ІФНМУ, доцент Юрій Боцюрко. — Це чудова можливість отримати знання і навички за найновішими європейськими стандартами, побувати за кордоном, побачити гарні та цікаві місця, розширити свій світогляд, отримати безліч нових вражень».

Це не єдиний напрямок співпраці між Івано-Франківським національним медичним університетом та Вищою медичною школою Ополе. У квітні цього року студенти ІФНМУ взяли участь і стали лауреатами міжнародної конференції «2nd International Young Researchers Conference» в Ополе. Навесні минулого року в ІФНМУ відбулася ІІ українсько-польська академія з медсестринства та реабілітології, в якій взяли участь студенти медичного коледжу та Вищої медичної школи Ополе. Перед тим подібна конференція відбулась в Ополе і в ній брали участь студенти з Івано-Франківська. У 2016 році в рамках програми ERASMUS+ студенти ІФНМУ взяли участь у проекті «Youth and Fit Synergy» в Ополе.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
9
10
12
17
18
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma