У середу, 12 вересня, в залі засідань Вченої ради Івано-Франківського національного медичного університету відбулась пряма трансляція презентації Стратегії розвитку медичної освіти Міністерства охорони здоров’я України, яка проходила в Києві.

У залі зібралися представники ректорату, декани факультетів, завідувачі кафедр, викладачі, голови студентських організацій.

«Зміни у медичній освіті є невід’ємною складовою трасформації системи охорони здоров’я в цілому, — йдеться в повідомленні МОЗ. — Підвищити конкурентоспроможність вищої медичної освіти в Україні, вивести її на якісно новий рівень і внаслідок цього — підвищити якість надання медичних послуг — дозволять системні і послідовні зміни. Вперше в історії незалежної України держава впроваджує комплексний підхід і пропонує для громадського обговорення Стратегію розвитку медичної освіти. Реалізація стратегії відбуватиметься впродовж 10 років».

Запис трансляції доступний за цим посиланням. Ознайомитися зі Стратегією та супровідними документами можна на сайті МОЗу за цим посиланням.

Обговорення Стратегії триватиме до 12 жовтня 2018 року. Пропозиції та зауваження надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або ж за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7, Директорат науки, інновацій, освіти та кадрів МОЗ України.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma