У середу, 26 вересня, в Івано-Франківську відбувся спільний благодійний концерт народної чоловічої хорової капели «Сурма» імені Богдана Волосянка Івано-Франківського національного медичного університету та народного українського хору «Водограй» харківського курорту «Березівські мінеральні води».

Благодійний концерт відбувся під гаслом «Медики за мир, здоров’я нації і єдність України». Це частина масштабного туру двох хорів Україною, під час якого збираються кошти для покращення медичного обслуговування учасників АТО. Такі концерти вже відбулися власне в санаторії «Березівські мінеральні води», а також в Миргороді, Конча-Заспі, Хмільнику, і ось тепер хорові колективи вирушили в тур західною Україною.

«Коли до нас у санаторій приїжджають на оздоровлення і відпочинок хлопці, які повертаються з фронту, ми бачимо, що вони відчувають певний дефіцит поваги з боку суспільства, — говорить учасник хору «Водограй, головний лікар клінічного санаторію «Курорт Березівські мінеральні води», професор Олександр Сердюк. — Саме тому ми вирішили зробити це турне, щоб підтримати наших воїнів та продемонструвати, що медики перш за все за мир».

Концерт в Івано-Франківську став особливим. Зібрана сума виявилась рекордною за час спільних концертів двох хорів — понад 22 тисячі гривень. Ці кошти передали Коломийському військовому госпіталю. Найближчими днями благодійний тур продовжиться у Моршині, Яремчому та Трускавці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma