У вівторок, 9 жовтня, відбулися виробничі збори студентів третього курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

У зустрічі зі студентством взяли участь перший проректор ІФНМУ, професор Ганна Ерстенюк, декан стоматологічного факультету, доцент Олександр Бугерчук, завідувачі кафедр, куратори груп.

Під час зборів окрему увагу студентів звернули на навчальну дисципліну, ознайомили з планом роботи під час цього навчального року.

«Важлива тема, про яку говоримо сьогодні — це Єдиний державний кваліфікаційний іспит, котрий очікує на с у лютому, — звернулась до студентів Ганна Ерстенюк. — Тобто на зміну «Кроку 1» прийшов ЄДКІ. Тому маємо обговорити і усвідомити, як підготуватися до цього випробування і здати його так, щоб мати можливість навчатися далі, бути студентами наступного, четвертого, курсу і зрештою здобути омріяний диплом».

Нині на третьому курсі стоматфакультету є чотири академічні групи, в яких навчаються 124 студенти, шестеро з них — за державним замовленням. Обов’язки старости курсу виконує Юрій Кондрат.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
8
10
11
13
15
16
17
19
20
24
25
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma