Днями в спортзалі Муніципального центру дозвілля відбулися матчі чемпіонату Івано-Франківська з волейболу. Участь у міській першості взяла й студентська збірна команда Івано-Франківського національного медичного університету.

Наші студенти зустрічалися з командою Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника і поступилися їй з рахунком 0:3. Через те, що міська першість проходить за кубковою схемою, на цьому маті студенти-медики, на жаль, завершили виступ у чемпіонаті.

Наразі команда ІФНМУ переживає зміну поколінь. Зі складу збірної пішли четверо лідерів минулих років, натомість вона поповнилася значно менш досвідченими першокурсниками. Попри це тренер наших волейболістів, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Сергій Лопацький налаштований оптимістично.

«Наші лідери минулих років вже завершили навчання, працюють за професією, а дехто паралельно навіть грає за аматорські команди області, — розповідає тренер. — Цього разу грали переважно першокурсники, тому відчувається, що команда дещо не зіграна. Але загалом я задоволений хлопцями. По ходу гри вони змогли сконцентруватися і непогано себе показали. Нам є над чим працювати на тренуваннях. Думаю, на обласній студентській універсіаді ми ще покажемо, на що здатні».

Нагадаємо, минулого року наша збірна здобула бронзові нагороди чемпіонату Івано-Франківська, перемогла на обласній універсіаді та вперше в історії університету майже сенсаційно посіла третє місце в чемпіонаті області серед команд Першої ліги.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
19
20
21
26
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma