У вівторок, 6 листопада, в лекційній аудиторії №13 відбулися виробничі збори студентів п’ятого курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Участь у спілкуванні взяли перший проректор університету професор Ганна Ерстенюк, декан стоматологічного факультету доцент Олександр Бугерчук, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти доцент Любомир Пелехан, начальник відділу ECTS та моніторингу якості освіти доцент Василь Капечук, завідувачі та викладачі випускаючих кафедр.

На зборах розглядалися питання підготовки до атестації випускників, до складання ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 2 Стоматологія», крім того, студентам розповіли про особливості отримання документів про освіту європейського зразка, а також про підготовку до навчання в інтернатурі, тобто до післядипломної освіти. В контексті такого відповідального періоду навчання особливу увагу курсу звернули на успішність — особливо тих студентів, хто має найгіршу успішність та проблеми з відвідуванням занять.

«Протягом п’ятого курсу нас очікують серйозні виклики, — говорить Ганна Ерстенюк. — Ми хочемо, щоб всі наші студенти гідно завершили навчання, отримали дипломи та рухалися далі. Адміністрація університету та деканат факультету надає всебічну підтримку нашим молодим колегам, але їм також треба усвідомлювати, що на цьому етапі чимало залежить тільки від них та їхньої відповідальності».

Сьогодні на п’ятому курсі стоматологічного факультету навчаються 147 студентів. Шість з них навчаються за державним замовленням, 141 — на умовах контракту. Староста курсу — Ігор Васатюк.

«Необхідність таких зборів продиктована часом, адже ми виходимо на фінішну пряму, — звернувся до студентів декан Олександр Бугерчук. — Перед вами тепер стоять найголовніші завдання — скласти ліцензійний інтегрований іспит «Крок-2», державну атестацію та гідно завершити навчання. Це вимагає досить важкої роботи та відповідального ставлення до навчання. Закликаю всіх наших молодших колег усвідомити це і добре попрацювати цей навчальний рік».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
4
5
12
13
18
19
20
25
26
27
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma