У середу, 28 листопада, в Івано-Франківському національному медичному університеті з ознайомчим візитом побували представники українсько-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти».

До складу делегації увійшли національний координатор проекту Тетяна Степурко, координатор з медичної освіти Олена Ігнащук, координатор з управлінської освіти Валентина Ануфрієва, координатор з медсестринства Ірина Кузнєцова.

З гостями зустрілися ректор ІФНМУ професор Микола Рожко, перший проректор професор Ганна Ерстенюк, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) доцент Сергій Кобець, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти ІФНМУ доцент Любомир Пелехан, начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Віталій Осадець, начальник відділу європейської кредитно-трансферної системи оцінювання (ECTS) та моніторингу якості освіти доцент Василь Капечук, завідувач кафедри загальної практики (сімейної медицини), фізичної реабілітації та спортивної медицини професор Василь Міщук, викладачі університету.

Під час ознайомчого візиту члени делегації побували в навчально-практичних центрах кафедри медицини катастроф та військової медицини та кафедри загальної практики (сімейної медицини), фізичної реабілітації та спортивної медицини, ознайомилися з напрацюваннями відділу інформаційно-аналітичного забезпечення університету, поспілкувалися зі студентами, лікарями-інтернами та викладачами ІФНМУ.

Як повідомили гості, наразі ІФНМУ вже відібрано до короткого списку претендентів на участь в українсько-швейцарському проекті. Загалом для співпраці в рамках проекту планують відібрати три заклади вищої освіти.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
4
5
10
11
12
16
17
18
19
21
24
25
26

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma