22 грудня відбулося нагородження номінантів VIII Національної премії «Діти – гордість України». З-понад тисячі претендентів з усіх куточків України лише 50 отримали почесний нагрудний знак "Діти – гордість України''. Одна із них – першокурсниця медичного факультету ІФНМУ Богдана Левицька.

Так, дівчина отримала першість у галузі «Філологія». Передумовою цієї нагороди стала перемога на обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

«Дуже приємно стати переможцем у галузі «Філологія». Та основне багатство цього вечора – це враження від побаченого і спілкування з іншими видатними молодими українцями.

Хочу подякувати всім організаторам, учасникам, викладачам, зокрема, Марії Іванівні Гуцол, яка є експертом цього проєкту, за підтримку, допомогу та скерування на шляху до досягнення результату. Нехай ця нагорода стане ще однією важливою сторінкою в історії мого життя. Дякую всім, хто підтримує та надихає. Вірю, що талановите та цілеспрямоване покоління зможе будувати вільну та незалежну Україну», – ділиться враженнями від нагородження Богдана Левицька.

Зазначимо, що вже восьмий рік поспіль громадська діячка Тетяна Коляда та заслужена журналістка України Марина Кінах організовують соціальний проєкт «Діти – гордість України» з метою підтримки та розвитку сучасного, талановитого, молодого покоління України.