У четвер, 7 грудня, майбутні медсестри, студенти 25 групи третього курсу медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету зі своїм куратором доцентом Любов’ю Сливкою відвідали дітей в Будинку милосердя святого Миколая в селі Крихівці.

Дім милосердя створений при жіночому монастирі Української греко-католицької церкви для дітей-сиріт, одиноких матерів та дітей з малозабезпечених багатодітних родин.

На зібрані студентами кошти, а це 1700 гривень, були закуплені ліки і фрукти для 32 діток. Протягом двох годин студенти встигли допомогти школярам виконати домашні завдання з математики, доглянути і погратися з найменшими.

«В Будинку милосердя ми побачили приклад добре організованої спільноти, де приймуть кожного у важкий час, — розповідає Любов Сливка. — Ми не чекали до свята Миколая, а вирішили поїхати швидше, тому що напередодні свят приїде багато гостей, благодійників, а діткам допомога потрібна постійно, весь рік. Дякую своїм студентам 25 групи за добру справу, велика шана сестрам-монахиням, які піклуються про дітей та одиноких матерів!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
6
7
8
9
11
14
15
18
21
22
25
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma