У п’ятницю, 29 грудня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулось передноворічна зустріч ветеранів навчального закладу.

Зустріч ветеранів відбулась в університетському кафе стоматологічного корпусу. Зібралися близько 30 колишніх викладачів університету. Зустрітися з ветеранами прийшли ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко, перший проректор, професор Ганна Ерстенюк, голова профкому співробітників вишу, професор Любомир Заяць.

Такі зустрічі для колишніх працівників університету відбуваються щорічно, і ветерани дуже їх цінують. «Ми не знаємо ще одного університету, який би робив подібні свята для своїх ветеранів, — говорить голова об’єднання ветеранів ІФНМУ «Турбота» Дана Вівчар. — Ми щиро вдячні за таку увагу до нас, за можливість зустрітися з колегами, згадати наші роки в університеті, обмінятися новинами. Для нас дуже важливий кожен дзвінок, кожне привітання, кожне добре слово. Тож хотілося б, аби крім ректорату про нас згадували і наші рідні кафедри, де ми пропрацювали все життя».

«Це наші вчителі, батьки, старші колеги, — каже ректор Микола Рожко. — Ми дуже раді, що маємо таких активних ветеранів, бо для нас дуже важливими є їхня думка, слово, поради. Ми разом прожили ще один рік, і щиро раді зібратися таким поважним колективом. Ми разом радіємо успіхам нашого університету, разом переживаємо за невдачі. І хочемо, щоб ще довго-довго наші ветерани були разом з нами».

«Дякуємо нашим ветеранам за те, що вони сьогодні з нами, зробити цей подвиг, прийти на цю зустріч було непросто, але ми тішимося від того, що вони тут, — говорить перший проректор Ганна Ерстенюк. — Ми щиро раді бачити наших ветеранів. Такі зустрічі додають нам оптимізму, радості і здоров’я. Бажаємо найголовніше здоров’я, а також доброго спілкування, багатьох зустрічей ще багато-багато років!»


Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma