У четвер, 18 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася презентація перекидного календаря на 2018 рік, автором якого є проректор з наукової роботи, професор Ігор Вакалюк.

Календар є своєрідною мандрівкою навколо світу. Січневий Львів з Ратуші, Олеський замок у травні, груднева Барселона чи серпнева Італія... У фотодобірці світлини, які автор зробив протягом останніх 15 років.

За словами Ігоря Петровича, фотосправа захопила його ще в шкільні роки. Згодом ще дужче заохотив його до фотографування інститутський викладач Богдан Шутка. Кожна мандрівка, робоча конференція чи звичайна прогулянка не обходилася без фотоапарату. Так проста цікавість переросла у серйозне хобі.

Відомий франківський фотохудожник Ярема Проців залишив такий відгук про цей календар: «Прекрасна підбірка пейзажів та колоритних видів з місць подорожування світом. Дуже приємно, що впродовж більше тридцяти років, відколи ми познайомились у фотоклубі «Ватра», автор, будучи висококваліфікованим лікарем, не полишив своє улюблене захоплення і понині. Бажаю пану Ігорю подальших творчих успіхів і надалі тішити наше око своїми світлинами».

Нещодавно на передсвятковій Вченій Раді в дарунок від університету календар з фотографіями свого колеги отримали професори та завідувачі кафедр. На дяких календарях на прохання колег Ігор Вакалюк залишив пам'ятні автографи.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
14
15
16
17
21
22
23
24
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma