Днями, 18-19 січня, студенти Ради студентського наукового товариства Івано-Франківського національного медичного університету завітали на кафедри вишу з різдвяними привітаннями, колядою та вертепом.

Студенти організували справжнє театральне дійство, засноване на історії, яка записана в Біблії. Акторська гра студентів нікого не залишала байдужим. Викладачі, студенти та навіть пацієнти підхоплювали звуки коляди та ділилися своїми віншуваннями.

«Організація такого вертепу вже стала традицією, — розповідає голова Ради СНТ Тетяна Рангулова. — Заколядовані гроші використовуємо на благодійність, реалізацію волонтерських програм («Збережи життя солдату», подарунки дітям-сиротам тощо). Також цього року ми подарували електронний варіант «Альбому Слави» на кафедри, а друкований варіант презентуємо в музей Університету».

«Ми дуже вдячні за Ваші посмішки, любов та гостинність, яку Ви нам подарували», — продовжує Тетяна. — Висловлюємо щиру подяку за сприяння та теплий прийом ректорату, завідувачам кафедр та їх колективам, студентам, завідувачам відділень, персоналу лікарень та пацієнтам, які щиро підтримали колядників».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma