У вівторок, 6 лютого, в Івано-Франківському національному медичному університеті Відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки в рамках IV спартакіади "Здоров'я" серед професорсько-викладацького складу та співробітників вишу. Стрільби відбулися в нещодавно обладнаному тирі в центральному корпусі університету.

Несподівано для всіх абсолютно кращий результат показала викладач кафедри медицини катастроф та військової медицини Іванна Свистун, яка трьома заліковими пострілами вибила 29 очок. "Минулого року я вирішила спробувати себе на таких самих змаганнях, зайняла друге місце серед жінок, і так зрозуміла, що можу вдало стріляти, — розповідає Іванна Свистун. — Стрільба дає великий адреналін. Я дуже задоволена атмосферою на цих змаганнях, всі дуже позитивні, доброзичливі".

Цьогорічні стрільби відбулися в новому університетському тирі, який розташований в підвалі центрального корпусу. Зовсім недавно тут завершилися ремонтні роботи, і кафедра медицини катастроф та військової медицини отримала додаткові навчальні приміщення.

"Офіційного відкриття нашого тиру ще не було, тож ці змагання можна вважати першою його "обкаткою", — говорить старший викладач кафедри медицини катастроф та військової медицини, полковник запасу Микола Нерода. — Ми давно планували мати тир, і завдяки ректору, який прислухався до нас і виділив фінансування, тут відбувся ремонт. Приміщення вже готове. Тут займатимуться студенти, які навчаються на кафедрі на курсі за вибором та проходять підготовку офіцерів запасу. Будемо проводити тут заняття з вогневої підготовки, а також в майбутньому залучатимемо студентів нашого медичного коледжу. Крім тиру обладнуємо тут і навчальний військовий медичний пункт".

Переможці та призери змагань і їхні результати

Жінки

1. Іванна Свистун (кафедра медицини катастроф та військової медицини) — 29
2. Ольга Малишевська (кафедра гігієни та екології) — 26
3. Наталія Козак (кафедра дерматології та венерології) — 25

Чоловіки

1. Олександр Саботович (адміністративно-господарський відділ) — 28
2. Віталій Камінський (кафедра внутрішньої медицини №1, клінічної імунології та алергології ім. Є.М. Нейка) — 27
3. Михайло Лесіцький (кафедра медицини катастроф та військової медицини) — 27

Спартакіада "Здоров'я" продовжиться змаганнями з настільного тенісу. Вони заплановані на понеділок, 19 лютого, у тенісному спортзалі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання (вул. Целевича, 34). Початок — о 17:00.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma