У Івано-Франківську розпочала свою роботу Регіональна рада відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Вона збиратиме пропозиції та відбиратиме кандидатів на отримання всеукраїнської відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» та премії.

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я. Відібрані кандидатури місцеві представництва передаватимуть до столиці — у Національну експертну комісію. Та, у свою чергу, рекомендує найкращих Поважній раді, яка і присуджує відзнаку: нагрудний знак та грошову винагороду.

Наразі регіональна рада приймає заявки щодо кандидатур на отримання «Ордену святого Пантелеймона». Є п’ять номінацій:«Найкращий лікар», «Найкращий медичний працівник», «Новатор охорони здоров’я», «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я», «Взірець служіння суспільству». Право пропонувати кандидатури на присудження Відзнаки мають громадські організації сфери охорони здоров’я, об’єднання (організації) пацієнтів, заклади охорони здоров’я різних форм власності, наукові установи та навчальні заклади медичного спрямування.

Вимоги до кандидатів: відзнака вручається патріотам України, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості, та які досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я, благодійній та громадській діяльності. Відзнаку присуджують громадянам України, іноземним громадянам та особам без громадянства, незалежно від статі, раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, які систематично займаються діяльністю, що позитивно впливає на фізичний розвиток і здоров’я українського народу, суспільну свідомість і духовність, утверджує принципи толерантності для загального блага.

Претендентові на нагороду в кожній із номінацій мають бути притаманні такі якості: Духовність та порядність, Гуманність і милосердя, Проактивність та ініціативність, Професійний і особистий розвиток.

Відзнаку не присуджують за діяльність кандидата як державного службовця чи посадової особи в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Відповідно до Положення про Відзнаку за професіоналізм та милосердя "Орден Св. Пантелеймона" подання на кандидатів на присудження Відзнаки містить:

- опис професійних здобутків, благодійної та громадської діяльності із зазначенням відповідності критеріям, визначеним в описах номінацій;

- презентацію діяльності кандидата в форматі ppt відповідно до опису (обсягом до 7 слайдів);

- заяву кандидата про згоду брати участь у конкурсі на присудження Відзнаки в поточному році, на збір та обробку персональних даних;

- протокол зборів (конференції) трудового колективу установи, в якій працює кандидат, або профспілкової організації цього колективу, якого рекомендують для нагородження;

- протокол зборів (конференції) громадської організації, зокрема, профільної асоціації медичних працівників або організації пацієнтів, які його рекомендують для нагородження.

У випадку подання щодо кандидата в номінації "Взірець служіння суспільству", який не є працівником закладу охорони здоров'я, надається не менше 2-х протоколів зборів (конференції) релігійної, громадської чи іншої організації, які можуть засвідчити відповідність кандидата опису номінації та рекомендують його для нагородження.

Вищезазначені документи та презентацію слід надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактні номери телефону: +38(066)1139120 та +38(095)518 76 04

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma