Хто би що не казав про восьмиберезневе свято, але коли навколо багато усмішок і квітів, — що тут сперечатися про недоречності. Весна все одно перемагає! Сніги тануть, з дахів капає, часу обмаль, а встигнути вручити весняний дарунок конче треба. Десь так, трохи метушливо виглядав передсвятковий день у фотоб'єктиві нашого вишу. Вітання приймали студентки, викладачки, одногрупниці, симпатії з інших курсів... ну ви зрозуміли.

Традиційне весняне свято додало суттєвого драйву у робочий день, а ми дещо підгледіли і записали.

«У моїй «клінічці» одні дівчата, то в нас не було жодних сюрпризів», — трохи із сумом говорить одна зі студенток. «Зате у моїй «клінічці» дівчат усього п'ятеро, хлопців більше, тож кожній в дарунок була вручена художня книжка, — каже інша. — Приємно, і є чим зайнятися на вихідних. Давно хотіла познайомитися з творчістю Люко Дашвар...»

Щодо кафедральних колективів, то тут теж не без впливу гендеру, звісно, але, за традицією чи просто з нагоди настання весни і «тюльпанової лихоманки», — квітами були обдаровані всі дівчата та жінки.

Увага, турбота, несподівані сюрпризи на кафедрі інфекційних хвороб та епідеміології — то вже традиція. І на відповідний фотодоказ ми натрапили у соцмережах. За оберемком тюльпанів на одній з фотографій не важко було впізнати асистента кафедри Андрія Процика.

«Навіть якщо відмінять це свято, все одно будемо вітати дівчат і жінок нашого колективу. Можливо виберемо для цього інший день... Проте ми точно знаємо, що вони чекають від нас сюрпризів і аж ніяк не можемо понизити планку, — говорить Андрій Процик. — Наша жіноча частина колективу вітає чоловічий склад нашої кафедри 14 жовтня, в День захисника України, і це дуже зміцнює стосунки в колективі».

Як виявилося, що не обійшлося тут без солодощів. Є в колективі мужчини, добре обізнані, куди податися в цей день за ласощами, аби вітання було і гарним, і приємним, і ще й смачним. «Хоча робочий графік в нас напружений щодня, передсвяткові дні — не виняток, адже пацієнтів завжди багато. Все ж час на увагу та приємні сюрпризи одне для одного знаходимо, — каже Андрій Процик. — Не встидаємося цього, навіть гордимося, що маємо таку нагоду».

Що ж, усіх-всіх працівниць вишу, студенток, асистенток, поважних доценток, професорок, ветеранок університету вітає чоловічий склад адміністрації вишу. Бажають весняного настрою і щоби у серці квітла любов! Ректор Микола Рожко додає: «Таке свято має бути насамперед в душі кожного з нас. А наші матері, бабусі, сестри, колеги у колективах не тільки сьогодні, але й постійно мають бути обдаровані нашою чоловічою увагою і турботою».

Що не кажіть, весна всім до лиця!

Тож зі святом весни всіх-всі-всіх!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
6
7
8
9
10
14
15
18
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma