Днями відбулася зустріч представників корпорації «Артеріум» з студентами та інтернами фармацевтичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

Фахівець з навчання Марта Подоляк та фахівець зі зв’язків з громадськістю Ольга Яновська провели презентацію програм шестимісячного стажування на робочому місці та умов проходження навчально-виробничих практик на базі ПАТ «Галичфарм» для студентів та інтернів по напрямку підготовки «Фармація. Промислова фармація» у Львові.

Сьогодні корпорація «Артеріум» залучає до роботи досвідчених фахівців і допомагає їм вчитися та розвиватися, а також створює для співробітників сприятливі умови роботи в творчому середовищі. Корпорація інвестує 3 млн. грн. в навчання співробітників, має 300 навчальних програм для розвитку і професійного росту.

«Співробітники – це основа успіху і головний фактор, що забезпечує конкурентоздатність компанії, — кажуть представники корпорації. — Розвиток, мотивація і достойні умови праці – пріоритетні напрямки в управлінні персоналом».

Відбір на різні напрямки стажування здійснюється за певними критеріями. Корпорація забезпечує наставника для груп студентів, що проходять стажування, та безкоштовне проживання. Студентів разом з викладачами-керівниками навчально-виробничих практик запросили на екскурсії з виробництва лікарських засобів з рослинної сировини, ін’єкційних, таблетних та інфузійних лікарських засобів.

Відділ працевлаштування студентів і випускників університету підготував договір про співпрацю між ПАТ «Галичфарм» та Івано-Франківським національним медичним університетом.

Довідка

Корпорація «Артеріум» була створена у 2005 році і об’єднує два провідних фармацевтичні підприємства, яким понад 270 років. «Галичфарм» – найбільший український виробник препаратів на рослинній основі та «Київмедпрепарат» – національний лідер з виробництва антибіотиків. У кожного з підприємств своя історія та унікальні досягнення, тому успіх «Артеріум» на ринку виробників лікарських засобів базується на багаторічному досвіді досліджень, розробок і виведення на ринок лікарських препаратів. Корпорація «Артеріум» співпрацює з 12 країнами колишнього СРСР та В’єтнамом. Сьогодні асортимент «Галичфарм» налічує близько 87 генеричних та оригінальних засобів в таких фармах випуску: ін’єкції в ампулах, таблетки, розчини, екстракти, олії, сиропи та краплі. Особливе місце в продуктовому портфелі займають оригінальні препарати «Тіотриазолін», «Тіоцетам», «Уролесан».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma