Днями в гірськолижному курорті «Буковель» відбулася унікальна спортивна подія — Гонка Націй (Race Nation), на яку з’їхалися атлети з усієї України. Випробувати свої емоційні та фізичні сили вирішили і студенти Івано-Франківського національного медичного університету.

Гонка Націй — це вражаючі забіги з перешкодами. Цього разу це був Snow Race (зимова гонка), дистанція склала понад сім кілометрів, і на шляху була 21 перешкода. Студенти ІФНМУ вже кілька років працюють волонтерами на Гонках Нації, не став винятком і цей забіг — на трасі працювали близько 15 студентів-медиків. Але кілька студентів цього разу вирішили спробувати себе в ролі учасників. Отож, честь та гідність Івано-Франківського національного медичного університету відстоювали студенти Валерій Кіндюк, Іван Стець, Святослав Карпенко, Остап Шарун, Володимир Павлюк. Усі вони пройшли це неймовірне випробування і фінішували!

«Гонка нам дуже сподобалась, організація була на дуже високому рівні, — розповідає Валерій Кіндюк. — На всю дистанцію ми витратили близько двох годин і двадцять хвилин. Ми багато разів були волонтерами на таких забігах у Києві, Одесі, на «Буковелі», і вирішили, що прийшов час відчути «на своїй шкірі» це випробування. Кожен з нас готувався до цього індивідуально, ми займалися бігом, працювали у спортзалах. Враження просто чудові, це неймовірне відчуття, коли перетинаєш фінішну лінію і усвідомлюєш, що тобі це вдалося».

За словами наших студентів, вони продовжуватимуть брати участь у Гонках Нації як волонтери, а також як учасники. Вітаємо наших неймовірних атлетів із цим здобутком і бажаємо подальших успіхів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
6
7
8
9
11
14
15
18
21
22
25
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma