Нещодавно в Одесі відбувся чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів, ветеранів та людей з інвалідністю. Участь у змаганнях юніорів взяв студент третього курсу медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету Андрій Долинчук.

20180423armsport

Викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання ІФНМУ Михайло Сидор разом зі своїм підопічним, студентом третього курсу Андрієм Долинчуком

У листопаді минулого року Андрій Долинчук взяв участь у змаганнях з армспорту в рамках III студентської спартакіади ІФНМУ. Тоді у ваговій категорії до 70 кг він переміг на правій руці, а на лівій посів друге місце. Цього разу на чемпіонаті України у ваговій категорії до 55 кг наш студент зайняв шосте місце у змаганнях на праву руку.

«Я займаюся спортом вже давно, і рік тому вирішив спробувати себе в армспорті, тим паче в університеті є секція з цього виду спорту, — розповідає Андрій Долинчук. — Я вже давно хотів займатися саме армспортом. Вдалося гарно виступити на університетських змаганнях, і я вирішив готуватися до чемпіонату України».

Хлопець займається під керівництвом викладача кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Михайла Сидора. Як каже студент, результат на Одеських змаганнях підштовхнув його до подальших занять армспортом. Він готуватиметься до наступних всеукраїнських змагань, щоб покращити свій результат.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
14
15
16
17
21
22
23
24
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma