Днями в Києві на базі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся фінал інтелектуального студентського змагання «Брейн-ринг зі стоматології». Призове місце на цих всеукраїнських змаганнях посіла команда Івано-Франківського національного медичного університету!

Стоматологічний брейн-ринг був започаткований ще у 2000 році за ініціативи Студентського наукового товариства НМУ імені О.О.Богомольця, кафедри дитячої терапевтичної стоматології та профілактики стоматологічних захворювань та Асоціації профілактичної та дитячої стоматології України.

Цього року участь у змаганні взяли студенти  Вінницького національного медичного університету імені М.І.Пирогова (команда «Победіт»), ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» (команда «Харизма»), Івано-Франківського національного медичного університету (команда «Маргінали»), Ужгородського національного університету (команда «Синусліфтинг»), Харківського національного медичного університету (команда «Рентгенологічна верхівка») і, звичайно, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (команда «Бор»).

Гра традиційно складалась з кількох конкурсів: представлення команд та їх власних запитань, конкурс бліц-питань, конкурс питань для творчого осмислення, відповіді на які оцінювало журі, конкурс капітанів, конкурс «домашнє завдання». За результатами гри перемогла команда «Бор» з НМУ імені О.О.Богомольця. Друге місце посіла команда ІФНМУ, третє – команда з Харкова.

«Ми їхали дійсно за перемогою, були впевнені в собі, — розповідає капітан нашої команди інтерн першого року навчання Богдан Пелехан. — Відчувалось, що ми дійсно були командою, а в іграх такого плану командна взаємодія дійсно є секретом успіху. Добре, що ми це вчасно зрозуміли. Якщо порівняти з футболом, то ми були не просто Мессі чи Роналду, ми були дійсно командою, «Барселоною» або ж «Реалом». А ще, за словами журі, наша команда визнана найбільш харизматичною із усіх учасників».

Зазначимо, що студенти здобули право проведення відбіркового раунду брейн-рингу 2019 року в Івано-Франківську.

«Хочемо подякувати нашому ректору Миколі Рожку за всебічну підтримку у підготовці та поїздці на змагання, — каже Богдан Пелехан. — Наш університет у цьому плані є дійсно зразком. Спілкуючись з іншими командами, ми дізналися, що далеко не кожна з них мала таку підтримку від своїх вишів».

Склад команди ІФНМУ

Богдан Пелехан — капітан команди, інтерн першого року навчання

Андрій Досин — інтерн першого року навчання

Анастасія Гурмак — 5 курс

Роман Вінтоняк — 5 курс

Іван Грешко — 5 курс

Назар Блажків — 5 курс

Тренер команди — асистент кафедри дитячої стоматології Олег Кошкін.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
18
19
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma