24.04.2018 року відбулося засідання Вченої Ради Івано-Франківського національного медичного університету, де розглянули такі питання:

  1. Присвоєння почесного звання «Заслужений діяч науки і техніки України»

Доповідач: професор Рижик В.М.

        Лічильна комісія: Голова комісії – проф. Попович Ю.І.

        Члени комісії: -  доц.  Міськів В.А.

                                   доц.  Сенчій В.М.

  1. Підтримка циклу робіт, як спільні наукові досягнення колективу авторів у складі Бадюк М.І., Білий В.Я., Галушка А.М., Гудима А.А., Заруцький Я.Л., Лазоришинець В.В., Лурін І.А., Рощін Г.Г., Савицький В.Л., Усенко О.Ю. на тему: «Реформування військово-медичної освіти України: теоретико-методологічне обгрунтування і практичне впровадження системи підготовки медичних фахівців для сил оборони та медицини катастроф» у номінації «Наукові досягнення в галузі освіти» представлену на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2018 р.

Доповідач: Вчений секретар

  1. Обрання на вакантні посади. Присвоєння Вчених звань.

Доповідач: Вчений секретар

  1. Про ефективність запровадження внутрішньої системи управління якістю в ДВНЗ «ІФНМУ».

Доповідач: професор Мізюк М.І.

        Обговорення: професор Гриб В.А.

                                 доцент Капечук В.В.

                    

  1. Різне.

5.1   Подання на погодження вищому колегіальному органу громадського самоврядування – Конференції трудового колективу проекту статуту «ІФНМУ» в новій редакції.

Доповідач: начальник юридичного відділу Сорока О.Я.

5.2  Затвердження претендентів до нагородження науковців університету з нагоди Всеукраїнського фестивалю науки і інновацій.

Доповідач: проректор з наукової роботи проф.Вакалюк І.П.

5.3  Призначення наукового редактора – Заслуженого діяча науки і техніки України, д.мед.н., професора кафедри внутрішньої медицини №2 та медсестринства Середюка Нестора Миколайовича українського перекладу з шостого англійського видання Джона Р. Хемптона «ЕКГ в практиці» - світового бестселера з ЕКГ в трьох книгах: «Основи», «Практика», «Проблемні ситуації», перевиданих американсько-англійським видавництвом «Ельсевір».

5.4  Затвердження тем докторської  та кандидатських дисертацій.

5.5 Рекомендації до друку.

Доповідач: Вчений секретар

З підведенням підсумків виступили – проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, доцент Федорченко В.М.; проректор з наукової роботи, професор Вакалюк І.П.; в.о. ректора, д.біол.н., професор Ерстенюк Г.М.; Голова Вченої Ради, Заслужений діяч науки та техніки України, д.мед.н.,  професор  Рожко М.М.

 

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
21
25
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma