Нещодавно в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося спільне засідання Івано-Франківського обласного відділення Комітету фізичного виховання і спорту МОН України, Івано-Франківської спортивної студентської спілки, представників закладів вищої освіти області та студентських рад, на якому обговорювалися питання розвитку студентського спорту в області.

Голова ради спортивної студентської спілки області, ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда та начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Михайло Стефанків вручили пам’ятні кубки та Почесні грамоти переможців фінальних змагань ХIII обласної літньої Універсіади 2017 року серед студентів вищих навчальних закладів. Кубок і диплом за третє місце Івано-Франківського національного медичного університету отримав ректор університету професор Микола Рожко. А переможцем і срібним призером універсіади стали відповідно ПНУ та ІФНТУНГ.

Почесні грамоти та Дипломи Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України представникам вищих навчальних закладів Івано-Франківська за вагомі успіхи у пропаганді здорового способу життя серед студентської молоді. Диплом отримав доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання ІФНМУ Володимир Левко.

«Під час обговорення розвитку студентського спорту учасники зійшлися на думці, що слід продовжувати розбудову спортивної інфраструктури в університетах, — говорить доцент Володимир Левко. — Щодо нашого університету, то ми не припиняємо цю роботу. Зараз відбувається реконструкція басейну. Влітку плануємо ще одну реконструкцію, але поки що не розголошуємо це, щоб зробити приємний сюрприз для нашого колективу. Запрошуємо всіх наших студентів на спорткомплекс кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання для занять фізкультурою і спортом, і просто для зміцнення свого здоров’я».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma