У четвер, 3 травня, до Івано-Франківського національного медичного університету завітали представники міжнародної студентської організації AIESEC та розповіли про можливості міжнародних студентських стажувань для студентів-медиків.

Наразі AIESEC пропонує студентам можливість участі у таких закордонних проектах:

• розробка та проведення щоденних уроків для розвитку навичок дітей хворих аутизмом, популяризація знань про це (https://aiesec.org/opportunity/901755),
місце: Чжухай Гуандун, Китай;

• робота  з дітьми за програмою навчання та усвідомлення основних гігієнічних та етичних норм тощо (https://aiesec.org/opportunity/967246),
місце: Джайпур, Індія.

«Пропонуємо студентам-медикам взяти участь у проектах, які впливають на реалізацію однієї з глобальних цілей сталого розвитку ООН, а саме «Якісна медицина», — говорить президент локального комітету AIESEC в Івано-Франківську, студентка Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника Софія Надіївська. — Це стажування в країнах і регіонах, які розвиваються, де є проблеми з якісною медициною, де люди не знають елементарних правил особистої гігієни, через що там є висока смертність».

«Такі стажування чудово розвивають лідерські якості, покращують рівень володіння англійською мовою, — продовжує представник AIESEC в Івано-Франківську Андрій Гончаров. — А для майбутніх медиків це чудовий перший професійний досвід, та унікальна можливість взяти участь у глобальних проектах, які допомагають змінити світ на краще».

Наразі один студент ІФНМУ вже брав участь у закордонних стажуваннях AIESEC. Влітку минулого року третьокурсник Богдан Дівнич провів шість тижнів у Республіці Філіппіни на хірургічному стажуванні, який організував AIESEC.

Більш детальну інформацію про представлені проекти та інші можливості ви можете дізнатись від представників організації:

Контакти

Nadya Gultchuk:
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Mobile-m: ‎+380 99 363 31 07
https://www.facebook.com/nadya.gultchuk

AndrIy Honcharov:
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Mobile-m: ‎+380 99 64 31 387
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007019164610

Офіційна група AIESEC України
https://www.facebook.com/groups/1605529249686094

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma