Літо для студентів та працівників медичного університету вже традиційно розпочинається в ритмі танцю. Цього року студенти і викладачі прагнуть розпочати літній сезон, вальсуючи. Третій благодійний лікарський бал відбудеться у неділю, 3 червня, о 19:00 в ресторані-музеї «Franciszek Romaszkan».

«Це унікальна можливість для поціновувачів прекрасного, адже пануватиме затишна атмосфера добра та тепла, яка буде пронизана нотами старовинних традицій, — розповідають організатори дійства, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA). — Пройнятися лагідною вишуканістю може кожен, хто щиро бажає долучитись до доброї справи та поділитись своєю сердечністю із іншими».

Усі кошти вилучені за Третій благодійний лікарський бал будуть передані в обсерваційне відділення Івано-Франківського обласного перинатального центру для придбання лампи фототерапії, яка допомагає новонародженим діткам подолати жовтяницю. Ця проблема є актуальною, оскільки зараз є велика кількість дітей, у яких після народження виявляють жовтяницю і які змушені адаптуватись до середовища, яке їх тепер оточує.

Медичний університет та EMSA з нетерпінням чекає усіх, хто бажає допомогти крихіткам, та прагне відчути, як натхненно вміє вальсувати ваша душа!

І не забудьте подбати про запрошення на подію. За деталями звертайтеся за телефоном: +380991897698 — Юлія.

А ми нагадаємо, як відбувалася ця подія минулого року. Фоторепортаж за цим посиланням.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma