Студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA), продовжують популяризувати медицину серед малечі Івано-Франківська в рамках унікального проекту «Лікарня для ведмежат». Чергові заходи відбувалися два дні поспіль.

У понеділок, 21 травня, «лікарня» відбулась в дитячому садочку «Колобок» для маленьких випускників. А вже наступного дня, у вівторок, 22 травня, студенти займалися з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 імені Івана Франка.

«Було весело та цікаво, як дошкільнята, так і вже досить дорослі учні відчули атмосферу свята і були дуже раді почути багато чого нового та захоплюючого про професію лікаря, — розповідає студентка ІФНМУ Юлія Свердел. — Стоматолог, офтальмолог, травматолог, оториноларинголог, рентгенолог та звичайно ж хірург, як завжди були раді вітати допитливих та непосидючих дітлахів. А ще в наші ряди повернувся косметолог, якому діти були неймовірно щасливі».

«Дітки оцінили наші старання та подарували нам безмежне задоволення від проведеного з ними часу, — підсумовує Юлія Свердел. — Дуже дякуємо всім, хто долучився та допоміг нам на найвищому рівні провести ці заходи».

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma