Нещодавно студенти Івано-Франківського національного медичного університету взяли участь в студентській науковій конференції, яка відбулась на базі медичного факультету Ужгородського національного університету. Серед великої кількості учасників відзначились наукові роботи франківських студентів, присвячені інфекційним захворюванням, повідомляє кафедра інфекційних захворювань та епідеміології.

На секції «Інфекційних та алергічних захворювань» наш університет представляли дві наукові роботи. Це наукова робота студентки 5 курсу Ольги Давиденко та асистента кафедри інфекційних захворювань та епідеміології Андрія Процика «Сучасний стан проблеми комбінованих паразитарних захворювань: лямбліозу та аскаридозу» та наукова робота студенток 5 курсу Іванни Матуляк та Ольги Сілецької «Інфекційні хвороби у кінематографі, як метод профілактичної роботи».

Відрадно, що саме ці роботи заслужено були визнані кращими на цій секції. Також Ольгу Давиденко визнали найактивнішою учасницею конференції, адже вона показала гострий розум та ерудицію, задаючи найактуальніші та найцікавіші запитання іншим доповідачам. Наукову роботу Іванни Матуляк та Ольги Сілецької на конференції визнали найоригінальнішою.

«Це моя перша доповідь у іншому університеті, тому була крапля переживань, — ділиться враженнями Іванна Матуляк. — Та це і не дивно, адже коли намагаєшся донести до людей питання, які є справді важливими, то завжди хочеш щоб тебе зрозуміли і справедливо оцінили твої старання. Я рада, що вже зараз можу похвалитись таким здобутком як переможець на конференції в УжНУ. Це свідчить, що наші з Олею старання не є марними, а тема яку ми вибрали є актуальною. На цьому ми не плануємо зупинятись, і це ще тільки початок нашої наукової роботи в цьому напрямку».

Бажаємо нашим студентам наснаги та знань, які допоможуть знову і знову підкорювати вершини медичних наук та прославляти наш університет у нових містах на вишах.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma