Практично-орієнтований державний іспит для випускників фармацевтичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету складався із п’яти дисциплін: Управління та економіки у фармації, Технології лікарських засобів, Клінічної фармації, Фармацевтичної хімії та Фармакогнозії. Він традиційно проходив в умовах, максимально наближених до реальних (аптечних, складських, лабораторних тощо), і включав складання практичних навичок та вирішення ситуаційних задач діяльності.

«Випускники 2018 року, а саме 54 студенти фармацевтичного факультету та чотири — факультету підготовки іноземних громадян, продемонстрували достатні знання з усіх розділів навчальних програм і можуть відповідально та самостійно працювати в аптечних закладах і на фармацевтичних підприємствах», — підсумовує голова екзаменаційної комісії професор Лідія Шеремета.

Випускники фармацевтичного факультету запрошують усю громадськість університету та усіх бажаючих на свято вручення їм дипломів провізора, яке відбудеться у п’ятницю, 15 червня, о 12 годині у приміщенні Обласної філармонії. Традиційно викладачі та випускники приходять на це свято у національних строях.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma