Cтудент Івано-Франківського медичного університету, учасник шоу «Голос країни» Арсен Вітрецький написав свою першу пісню – англомовний авторський сингл «Mommy, I love you».

 

Дякую за те, що віддала мені частину свого життя, оберігаєш мене своїми порадами, зігріваєш словом благословення, і що саме ти є моєю мамою… Цінуйте своїх матерів, цінуйте своїх батьків, – ось головний посил пісні Арсена Вітрецького.

«Слова і музику я написав дуже швидко. Мама для мене є не лише власне мамою, але й подругою, і це для мене дуже важливо», – розповідає  хлопець.  – Колись моя мама поїхала працювати за кордон. Різні у нас були розмови з цього приводу. Але в пісні мені захотілося сказати їй про те, як я її люблю. Часто зараз йде мова про матерів-заробітчанок, про їхній біль, а ця пісня – від імені дітей, які вимушено залишаються без мами, ростуть і дорослішають без неї. Це пісня про те, що потрібно пробачати й самим попросити вибачення…»

Аранжування синглу «Mommy, I love you» зробив Роман Калин. Він розповідає: «Сама пісня продиктувала мені такий музичний виклад, адже не хотілося забивати вокальну мелодію, відтягувати увагу від її краси. В аранжуванні хотілося легкості і прозорості. Тож поступово в пісні один за одним накладаються інструменти, які мінімальним ресурсом доводять її до кульмінації і згодом розчиняються, залишивши голос один на один з відвертою оголеною емоцією».

«Мама цю пісню ще не чула. Якось прийду додому, сяду на кухні і заспіваю її для мами», – каже Арсен Вітрецький.

Для того, щоб глибше передати емоційний стан, було вирішено зняти промо-відео синглу «Mommy, I love you», над яким попрацював відомий на західній Україні кліпмейкер Андрій Снімщиков. Зараз Арсен плідно працює над наступним уже вдомовним авторським твором.

Нагадаємо, студент-медик бере активну участь в університетських подіях. Зокрема, нещодавно з пісенним дарунком Арсен виступав на урочистостях з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-стоматологам.

Також хлопець є учнем продюсерського центру «Star Team», про це та інше ми розповідали у матеріалі  Арсен Вітрецький: «Голос» допоміг усвідомити свою унікальність».

 

P.s. Фото з концертних та конкурсних виступів Арсена Вітрецького в  університеті.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
13
14
15
20
21
22
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma