4-6 вересня у місті Криниця-Здруй (Польща) під девізом «Європа спільних цінностей чи Європа спільних інтересів» проходить 28-й Економічний Форум, на якому зустрічаються голови урядів та парламентів, міністри та парламентарії з країн нашого регіону, президенти найбільших компаній, представники світу культури та науки, експерти з різних галузей. У цьогорічному заході бере участь 5 тисяч осіб з понад 60 країн.

Відрадно, що участь у форумі бере й представник Івано-Франківського національного медичного університету — асистент кафедри дерматології та венерології Валентина Гончарук. В рамках дискусійної панелі «Health care» представники медичної еліти світу мають змогу обговорити інновації в медицині, отримати безцінні знання та досвід та поділитись напрацюваннями.

Новітні можливості допомоги населенню Прикарпаття в сфері проблем дерматології та косметології з використанням сучасного діагностично-лікувального обладнання, розгорнутого на базі ІФНМУ, викликали велику зацікавленість серед учасників форуму.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma