У п’ятницю, 7 вересня, в приміщенні Івано-Франківської облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України. Керівництво області вітало кращих спортсменів і тренерів краю. Серед нагороджених були й представники Івано-Франківського національного медичного університету.

Подяки управління спорту ОДА отримали Заслужений тренер України, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Роман Михальчук та студент четвертого курсу, майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту Олександр Шваб.

Вітали кращих спортсменів області голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство молоді та спорту України присвоїло Олександру Швабу звання майстра спорту міжнародного класу. У жовтні на нашого чемпіона чекають чергові відповідальні змагання. У складі збірної команди України він візьме участь у чемпіонаті світу серед юніорів у Литві.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma