ГО «Центр економічного та соціального розвитку «Меркурій», Івано-Франківське управління патрульної поліції, Івано-Франківський національний медичний університет реалізують спільний проект «Будь помітним! Збережи життя!».

Громадська організація «Меркурій» спільно зі студентськими організаціями ІФНМУ взялися за профілактику дорожнього травматизму та ДТП за участю пішоходів та велосипедистів. Днями відбулося кілька заходів. Зокрема, лекції та уроки для шкільної молоді, тренінги за участю працівників патрульної поліції, велопробіг, організований Католицькою школою-гімназією ім. св. Василя Великого з залученням фахових інструкторів.

Зауважимо, що в рамках проекту завдяки підтримці платформи «Тепле місто» кожен учасник велопробігу отримав світовідбиваючий браслет.

«Сподіваємося, що перемога в цьому конкурсі приверне увагу громадськості до проблеми дорожнього травматизму, дозволить на постійній основі проводити зустрічі з цільовими групами і охопити всю Івано-Франківщину, — говорить голова ГО «Меркурій» Маркіян П’юрик. — Віримо, що підсумки реалізації проекту сприятимуть впровадженню закону, який зобов'яже всіх учасників дорожнього руху використовувати світловідбиваючі елементи в темну пору доби. А чітка обізнаність з правилами поводження на дорозі підвищить відповідальність як пішоходів, так і велосипедистів».

Надалі організатори планують продовжувати заходи, а на разі просять активних та небайдужих підтримати ідею проекту для можливості її реалізації на постійній основі. Що для цього треба? До 31 жовтня проголосувати за ідею проекту "Будь помітним! Збережи життя!" за посиланням https://awards.org.ua/2018/08/30/bud-pomitnym-zberezhy-zhyttia/ (вибирати номінацію - ІДЕЯ)

Довідка

Social Project Awards — премія у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якої популяризувати соціальні проекти спрямована на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння піднесенню соціальних проектів.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma