Вже в черговий раз студенти та викладачі Івано-Франківського національного медичного університету беруть участь в загальноміському Науковому пікніку. Цього разу демонстрація проводилась у неділю, 17 вересня, на вулиці Лесі Українки, поблизу центрального корпусу нашого університету.

Окрім наших студентів в події брали участь Івано-Франківський університет права ім. Короля Данила Галицького, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, обласний державний центр науково-технічної творчості учнівської молоді, коледж електронних приладів та навіть вчителі з школярами ЗОШ №10 та №23.

На локації медичного університету члени Студентського наукового товариства дали можливість усім охочим безкоштовно виміряти рівень артеріального тиску, глюзоки крові та навіть зробити фото зі справжнім скелетом. Дехто з перехожих навіть розпитував про будову людського тіла, і отримав фахові відповіді. Члени Асоціації студентів стоматологів у цей же час навчали малечу та всіх бажаючих техніки чистки зубів, а представники фармацевтичного факультету ознайомили прохожих з продукцією навчально-виробничої аптеки ІФНМУ.

В результаті відкритого голосування локація Івано-Франківського національного медичного університету здобула перше місце серед усіх учасників. Вітаємо наших юних науковців!

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma