У четвер, 20 вересня, студенти Івано-Франківського національного медичного університету мали особливе заняття з фізичного виховання. На спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбувся яскравий флешмоб, присвячений Міжнародному дню студентського спорту.

Міжнародний день студентського спорту відзначається щороку 20 вересня. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Студенти вишикувались на футбольному майданчику зі штучним покриттям і разом з викладачами кафедри зробили запальну зарядку. А перед цим тут відбулося дружнє змагання між студентами і викладачами з підтягування.

У флешмобі та змаганні взяв участь і ректор університету професор Микола Рожко. У своєму поважному з точки зору спорту віці він показав чудовий результат — 27 підтягувань! «Такі заходи мають стати для нас щоденною нормою, адже спорт — це здоров’я, — звернувся до студентів ректор. — Користь фізкультури і спорту вже не потребує доказів, це аксіома, це покращення і продовження нашого життя. Запрошую всіх долучатися до спортивних секцій, які діють на цій кафедрі, просто приходити на наш чудовий спорткомплекс і займатися для себе, для відпочинку і розрядки. Ми розбудовуємо і вдосконалюємо цей спорткомплекс саме для вас, наші студенти».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
10
11
12
13
16
17
18
19
20
22
23
24
25
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma