Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті розпочався черговий цикл занять в навчально-тренінговому центрі «Іноземні мови для професійного спілкування».

Навчально-тренінговий центр функціонує при кафедрі мовознавства з 2013 року, а власне екзаменаційна підготовка ведеться з січня 2017 року.

Нагадаємо, заняття відбуваються за двома напрямками:

• удосконалення професійної іноземної мови (за програмами трирічного навчання «General medicine», «Specialized Medical English», «Improved Specialized Medical English»);

• робота сертифікованого центру підготовки до іспитів Cambridge Assessment English — на підставі укладеного договору з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre.

«Такий статус навчально-тренінговому центру при кафедрі мовознавства вперше було надано в серпні 2017 року, — розповідає завідувач кафедри професор Світлана Луцак. — Нещодавно університет знову отримав сертифікат, який засвідчує продовження нашої співпраці з Cambridge Assessment English».

«Це вагомий здобуток нашого навчального закладу та кафедри мовознавства зокрема, — продовжує Світлана Луцак. — Адже завдяки докладеним зусиллям та набутому досвіду стало можливо готуватися та складати іспит на базі університету, щоб отримати міжнародний сертифікат, який засвідчує володіння англійською мовою рівня В2, тобто незалежного користувача».

У 2018 році іспит FCE з англійської мови на рівень В2 на базі ІФНМУ відбувався двічі – у лютому та в червні. За його результатами більше 50 викладачів закладу отримали сертифікати міжнародного зразка.

Цьогоріч навчання в групах підготовки до іспиту FCE розпочалося 17 вересня. Викладачі університету займаються у трьох екзаменаційних групах, по 16 чоловік кожна. Іспит запланований на січень 2019 року.

У понеділок, 1 жовтня, о 16:00 в основному корпусі кафедри мовознавства (вул. Мазепи, 25) відбудеться перше організаційне заняття для слухачів напрямку фахової іноземної мови. У 2018-2019 навчальному році у цих групах навчатимуться 137 працівників ІФНМУ.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma