Цікаво провести час і вдосконалити знання англійської. Студенти Івано-Франківського національного медичного університету учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA) почали серію переглядів англомовних фільмів на медичну тематику.

Днями в університеті відбулася перша зустріч відродженого студентського проекту «Фільми і медицина». Учасники події познайомилися, попрактикували розмовну мову та ознайомитися з новими англійськими словами та діагнозами. А дивилися першу серію серіалу «The Good Doctor». За словами організаторів, стрічка заінтригувала молодь, тому з вони нетерпінням чекають наступної зустрічі через тиждень.

«Ми вирішили реінкарнувати наш давніший проект «Фільми і медицина», — розповідає одна з організаторів подій, студентка ІФНМУ Юлія Свердел. — Зараз дуже актуальною є проблема незнання студентами англійської мови, а вона дуже потрібна і для спілкування, і для нових іспитів, які недавно ввели в медичних університетах. Тому ми вирішили дивитися серіал англійською мовою з субтитрами і після перегляду обговорювати все побачене саме англійською, щоб тренувати нашу розмовну англійську».

EMSA запрошує долучатися усіх охочих студентів-медиків. Далі буде тільки цікавіше!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
20
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma