Днями на спорткомплексі Івано-Франківського національного медичного університету відбулись змагання, в яких свою майстерність проявляли не студенти, а поважні професори і викладачі. Університет прийняв традиційні змагання з міні-футболу серед викладачі івано-франківських закладів вищої освіти.

Участь у турнірі взяли чотири команди: Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківський коледж фізичного виховання та, звісно ж, господарі змагань — збірна ІФНМУ, яку очолив ректор університету, професор Микола Рожко.

Змагання відбулися за коловою системою, тобто команди змогли зіграти з кожним із суперників, загалом відбулось шість матчів. У підсумку перемогу в турнірі святкували викладачі ІФНТУНГ, друге місце посіла збірна ПНУ ім. В.Стефаника, почесне третє місце зайняли викладачі ІФНМУ, на четвертому місці опинилася команда Коледжу фізвиховання.

«Дякуємо усім, хто знайшов час і завітав до нас, щоб зіграти у футбол, — звернувся до присутніх ректор Микола Рожко. — Попри те, що маємо формальних переможців, які отримали пам’ятні кубки і грамоти, сьогодні всі учасники є переможцями. Ми показали нашим студентам, що і в старшому віці можна тримати себе у формі, займатися фізкультурою та вести здоровий спосіб життя».

Результати матчів

ІФНМУ — КФВ 2:1
ПНУ — ІФНТУНГ 1:1
ІФНМУ — ПНУ 2:2
КФВ — ІФНТУНГ 0:2
ІФНМУ — ІФНТУНГ 1:3
КФВ — ПНУ 1:3

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma