У п’ятницю, 19 жовтня, в залі засідань Вченої ради Івано-Франківського національного медичного університету представники видавництва «Нова книга» провели презентацію на тему «USMLE та IFOM як інструменти оцінки знань студентів вищих медичних навчальних закладів».

Нагадаємо, 8 жовтня Центр тестування при МОЗ України відкрив реєстрацію для студентів шостого курсу на першу сесію складання IFOM Clinical Sciences у 2018-2019 навчальному році англійською та українською мовами. Для студентів, які склали це тестування, його можуть зарахувати як результат успішного складання ліцензійного іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка».

Презентація американських кваліфікаційних тестів USMLE відбулась під гаслом «Викладачам – навчати, студентам – навчатися». За словами редактора «Нової книги» Віктора Георгієва, міжнародний екзамен IFOM Clinical Sciences проводиться з метою надання студентам можливості перевірити свої знання за міжнародними стандартами. Матеріали екзамену складені за протоколами американського іспиту USMLE і є результативною платформою для цифрового навчання студентів.

Презентацію відвідали науковці, викладачі та студенти університету. За словами першого проректора ІФНМУ професора Ганни Ерстенюк, адміністрація університету продовжує вивчати це питання. Про рішення щодо можливої співпраці буде повідомлено згодом.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma