23-25 жовтня в Київському палаці дітей та юнацтва під патронатом Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України відбувається Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Участь у події беруть понад 550 навчальних закладів і закладів післядипломної освіти.

У конкурсі «Лідер інновацій в освіті» в номінації «Інновації в підвищенні якості освіти» Івано-Франківський національний медичний університет удостоєно почесного звання «Лідер інновацій в освіті» із врученням відповідної стели та грамоти.

У номінації «Інновації у науковій співпраці студентів і викладачів — важливий фактор забезпечення якості вищої освіти» наш університет нагороджено «Золотою медаллю» виставки.

Як повідомляє з Києва завідувач кафедри гігієни та екології професор Михайло Мізюк, експозицію ІФНМУ на виставці оглянули і дали високу оцінку досягненням університету президент Академії педагогічних наук України Василь Кремень та директор Інституту модернізації змісту освіти МОН України Олег Спірін.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma